Područja odgovornosti:
- pomaže kod priprema salata i jednostavnih jela
- održava čistoću prostora restorana i kuhinje
- pranje crnog i bijelog suđa nakon njihove upotrebe
- pomaže pri pranju i održavanju kuhinjske opreme, uređaja, radnih površina
- pravilno i ispravno rukovanje s opremom i uređajima
Potrebna znanja i vještine:
- SSS (poželjno hotelijersko usmjerenje)
- poželjno radno iskustvo šest mjeseci
- urednost, odgovornost i organiziranost, sklonost timskom radu
Što nudimo:
- zasnivanje sezonskog radnog odnosa, rad preko studenstskog ugovora
- osiguran smještaj u destinaciji rada i topli obrok
- rad u dinamičnom i poticajnom okruženju
Prepoznajete li se u navedenim potrebama, prijavite se na našu e-mail adresu [email protected].
Za dodatna pitanja kontaktirajte nas na:
Lošinjska plovidba – Turizam d.o.o., Odjel za razvoj ljudskih potencijala
Lošinjskih brodograditelja 47
Mali Lošinj 51550
T:051 750 285
E: [email protected]
Postanite dio našeg tima!