Područja odgovornosti:
- pomaže kuharu pri pripravljanju jela (usitnjavanju i obrađivanju do finalne obrade) te pripravlja jednostavnija jela
- priprema salate prema utvrđenim normativima pripreme salata
- vodi brigu o kvaliteti i količinama namirnica u skladištu (zdravstvena ispravnost, uvjeti pohrane i način rukovanja namirnicama)
- pomaže pri pranju i održavanju kuhinjske opreme, uređaja radnih površina, radnog prostora personalnog prostora
- pravilno i savjesno koristi kuhinjski inventar, opremu i uređaje
Potrebna znanja i vještine:
- SSS (poželjno ugostiteljsko usmjerenje)
- poželjno radno iskustvo šest mjeseci
- urednost, odgovornost i organiziranost, sklonost timskom radu
Što nudimo:
- zasnivanje sezonskog radnog odnosa, rad preko studenstskog ugovora
- osiguran smještaj u destinaciji rada i topli obrok
- rad u dinamičnom i poticajnom okruženju
Prepoznajete li se u navedenim potrebama, prijavite se :
ili slanjem svog životopisa na našu e-mail adresu [email protected].
Za dodatna pitanja kontaktirajte nas na:
Lošinjska plovidba – Turizam d.o.o., Odjel za razvoj ljudskih potencijala
Lošinjskih brodograditelja 47
Mali Lošinj 51550
T:051 750 285
E: [email protected]
Postanite dio našeg tima!