Područja odgovornosti:
- pripremanje potrebne količine namirnica za kuhanje
- odgovornost za ispravnost namirnica i kvalitetu izdanih jela
- pripremanje jela i predjela po normativima
- održavanje higijene i čistoće radnog prostora i površina
- pravilno i savjesno korištenje kuhinjskog inventara, opreme i uređaja
Potrebna znanja i vještine:
- SSS/KV kuhar
- radno iskustvo od šest mjeseci u struci
- samostalnost u radu
- urednost, odgovornost i organiziranost, sklonost timskom radu
Što nudimo:
- zasnivanje sezonskog radnog odnosa
- osiguran smještaj u destinaciji rada i topli obrok
- rad u dinamičnom i poticajnom okruženju
- specijalističke edukacije i treninzi iz područja kulinarstva
Prepoznajete li se u navedenim potrebama, prijavite se na našu e-mail adresu [email protected].
Za dodatna pitanja kontaktirajte nas na:
Lošinjska plovidba – Turizam d.o.o., Odjel za razvoj ljudskih potencijala
Lošinjskih brodograditelja 47
Mali Lošinj 51550
T:051 750 285
E: [email protected]
Postanite dio našeg tima!